Ebben az esztendőben sem marad városunk minden porcikát átmozgató sportversenyek nélkül. Itt a tavasz (vagy nevezzük már nyárnak időjárás alapján 🙂 ) és már nem csak erre alkalmas létesítményekben tudjuk erőnket összemérni. Bátrabban merészkedünk ki a természetbe is. Ilyen bátor emberekről beszélünk akkor is mikor a Borvidék Félmaraton hosszútáv futóinak a névsorát olvassuk. Hiszen ezen a megmérettetésen nem a városban, vagy a rekortánon  szaporázzák a lépteiket, hanem Szekszárd mesébe illő és méltán híres borvidékén, édes gyümölcsöket érlelő domboldalain. Egyesületünk által jól ismert tanyavilágban.

Minden évben szívesen teszünk eleget a szervezők azon felkérésének, hogy a 29 illetve a 21 kilométeres versenyszámokban biztosítsuk a kevésbé frekventált útvonalon a futók ellenőrzőpontjait.

Az idei verseny alkalmával is helytálltunk a nem éppen tavaszi napsütésben, 13 fő önkéntes tagunk segítette a sportolókat tereléssel valamint frissítő osztással.

Ezúton gratulálunk minden résztvevőnek!

fotók: Szász Norbert