Örömmel tájékoztatjuk tagságunkat és a szekszárdi tanyavilág érintettjeit, hogy a június óta tartó kényszerpihenő véget ért. Szekszárd MJ Város Önkormányzatának közgyűlése költségvetésében biztosítja a Szőlő-Szem Egyesület számára azt a támogatást, mely megalapozza a munka folytatását. Ács Rezső polgármester úr a támogatási okiratot aláírta, a támogatási összeg folyósítása a mai nappal megtörtént.

Ezzel, illetve az ígérettel, hogy ezzel a támogatással a jövő évben is számolhatunk, nagy lelkesedéssel indítjuk újra tevékenységünket, bűnmegelőzési szemponból az egyik legfontosabb időszakban. Hiszen mindenhol befejeződtek a szüretek, leforrt a bor, az őszi munkák végeztével pedig ritkábban látogatunk ki a tanyára. Kevesebb a mozgás a tanyavilágban. Ez a betörők legkedveltebb időszaka.

Amint a vírushelyzet engedi új tanyabizalmi képzéssel várjuk a csatlakozókat, hogy azokban a szurdikokban is megerősítsük jelenlétünk, ahol eddig nem volt állandó önkéntesünk. Addig is kérjük fordítson figyelmet lakókörnyezetére, szomszédaira!  Amennyiben a késő őszi-téli időszakban meglátogatja hétvégi házát és gyanús személyek, gépkocsik mozgását észlelik, a rendszámot jegyezze fel és jelezze a terület tanyabizalmija vagy a központi elérhetőségeinken: 06 30 377-9006 vagy szoloszem2009@gmail.com.

Együtt a hívatlan látogatók ellen!